miercuri, 2 septembrie 2015

Circle of life


Mai mult ca o maimuta decat ca un om am intrat intr-un cerc, nici nu apucasem sa ies din alea vechi ca mi-am gasit unul nou. Ma tot gandesc cum nu mai pot sa comunic cu nimeni si nimeni nu ma intelege, si cum am ajuns sa imi anesteziez piticii dansatori petrecand mult timp pe instagram. Rau de to nu e, ca spre deosebire de alte dependente asta e si cu aspecte pozitive. Doar ca e posibil sa fie prea mult.. Dar cum nimic din ce fac nu reuseste sa imi puna mintea pe pauza, apelez la ce pot. Minte care are timp sa disece si sa creeze jdemii ganduri. Niciunul incurajator sau de repetat cu voce tare. Si uneori doar daca imi uit creierii prin notificari si poze doar atunci reusesc sa aud linistea. Azi noapte am visat-o pe bunica-mea, moarta de ceva vreme, si de care mi-e teribil de dureros si frustrant dor,  se dadea pe instagram si nu asa orisicum, pusese si #instavideouri si de bucuroasa ce eram ca o vad si o aud din nou ...am dat Repost. Daca asta nu e un semnal ca imi intoxic selfieul cu prea mult virtual nu stiu. Ma gandeam sa fac un detox dar apoi imi iau singura mea resursa, singurul meu prieten reliable: telefonul. Si cum inca nu am reusit sa dezvolt un scut impenetrabil, tot ce vine din exterior loveste si se adauga. Nu vreau sa mai aud oameni, nu vreau sa le aud parerile, mai ales alea legate de mine, nu mai vreau sa fiu mereu aia mai de treaba si corecta din orice ecuatie, nu mai vreau sa imi pese de binele altora, vreau sa imi dau una peste frunte si sa vad cum imi redirectionez energiile catre mine. Cum dracu se face asta? Ca trece timpul si uneori am impresia ca doar cu spalare pe creier o sa reusesc sa ma vindec de personalitatea mea.

So, imi doresc sa tai relatiile vechi ca sa stiu o treaba, sa nu ma mai atasez de oameni noi, sa nu mai ploua in Amsterdam si sa nu mai iubesc oamenii. Sa fiu acaparata de latura mea introvertita si sa imi savurez cativa ani in propriul creier, autista gen. Teribilista, gen?


Revenind la telefon, ca si muzica de altfel, este escape-ul meu.


Mda, cred ca trebuie sa ma apuc de fumat si bagat pula.

1 pareri (bune sau nu):

Unknown spunea...

Are you unaware of the process to deal with two-factor authentication functionalities in Blockchain account? How to handle 2fa errors is the major issue and do you have any solutions in your kitty? To remove the errors completely from the bottom, you should speak to the professional who knows all the tricks and methods to deal with the errors that are troubling you. Just dial Blockchain number 888-764-0492 and get unlimited solutions from one of the members of team in quick time.

With each day of freedom i go deeper in my own cage...