sâmbătă, 27 octombrie 2007

Fan-club anti me…join it!!!

Se pare ca in ultimu timp trezesc foarte multe simpatii…de aceea m-am gandit sa fac un bine si sa infiintez un fan-club anti Oana, ca tot sunt la moda fun-cluburile (vezi Cioaca), si sunt sigura ca multi or sa imi fie recunoscatori.


Deci sa purcedem, nu sunt f multe conditii de indeplinit asa ca join now:

- in primu rand sa ma “iubesti”ca pe cel mai iubit dintre pamanteni sau nici chiar asa, o simpla antipatie e de ajuns, daca initial mi-ai fost prieten/a e un bonus;

- poti lasa un simplu com(plin d rautate eventual) aici;

- no costa nimik, e free/moca/gratis;

- daca ai vreun blog si cunosti p careva care ar avea nevoie de mai multe informatii da-i un hint

si ar mai fi dar vedem pe parcurs.

Si acum ca sa nu para ca fac prea rau pe victima trb sa mentionez cu parere de rau ca probabil cei care au trecut o singura data p blogu meu, sau mai bine cei care nu au trecut deloc, ma cunosc mult mai bine decat cei care am avut idioata pretentie sa imi fie prieteni. Cum bine mi s-a zis zilele trecute o sa ajung sa ma cert cu toata lumea-respectivul imi zicea intr-un fel,ca un apropos deloc subtil, ca a aflat ca m-am certat q o colega, si astfel isi manifesta bucuria si cred io si parerea de rau ca nu are unde sa se inscrie, na ca l-am fericit acuma!!!, desi nu intentiona asta probabil a avut dreptate o sa ajung sa raman singura cuc…bine ca scriu bazaconii p aici sa am c reciti…

E foarte aiurea cand cei pe care i-ai lasat sa te cunoasca cat de cat mai bine ajung sa fie cei care te dezamagesc cel mai tare…si acum revenind la intrebarea “de ce sa te inscrii in nou-infiintatu meu club”, uite aici cateva din miile d motive(haha daca afla macar jumate din cei care ma cunosc de postu asta o sa am o mica comunitate d fani/antifani whatevever!-sper sa mi se ceara autografe:D): sunt un om rau, foarte rau (ioi ce de reclama gratis imi fac), de asemenea scopu meu in viata e sa aflu lucruri si apoi sa le spun dar nu oricui, ci cu ajutoru altei calitati de ale mele-LINGUSIREA- celor care imi convine, sefilor de exemplu… calitati de genu mai am o gramada, atribuite sau nu de altii …ele sunt, dar ii las pe cei care se vor inscrie sa completeze (doar trb sa contribuie si ei cu ceva).

PT ANTI FANII CARE SE VOR INSCRIE: NU CITITI MAI JOS NU E PT VOI!

Acum revenind si strecurand iar o fraza cat de cat serioasa ma mir ca arta mea de a spune lucrurile in fata( a se citi sinceritate de o nesimtire grava) nu a facut niciun clopotzel sa sune si bobarnacele care mi le tot iau din cauza asta nu sunt prea evidente..oh well sfanta nu’s dar a lingusi si a fi ipocrit(se completeaza una p alta)mi se pare ca e cea mai urata treaba…uneori sunt atat de paranoia ca si amabilitatea unora ajung sa cred ca e falsa…de mintit intr-adevar mint-“ma scuzati ca am intarziat dar am fost la doctor” dar nu mint pt a face pe careva sa simta bine…si inca un argument (stiu ca ma contrazic in postu asta dar asta e): sunt atat de dusa q pluta incat am ajuns sa ma mandresc cu greselile/boacanele mele…le spun la toata lumea, nu sh daca din egoism sau din ideea ca io’s un om corect si imi recunosc greselile sau ca asa oi fi fost educata dar my point is ca de cele mai multe ori sinceritatea in doze prea mari dauneaza si ca mi-o fac q mana mea.

V-as lasa si un nr de tel la care sa ma injurati dar mi-e ca imi faceti minute si nu vrem asta nu??

PS:= ma duc sa ma tund(nu, nu din cauza unor eventuale repercursiuni)

5 pareri (bune sau nu):

Jaquelline spunea...

Iubita mea, cine ar fi atat de crud incat sa infiinteze un fan club anti toi? Nu mai pune la suflet toate rautatile. Stii tu.. cei care te urasc, o fac doar pentru ca vor sa fie ca tine. Keep up, my dear!

Anonim spunea...

Si, te-ai tuns? PS: Daca ai lasa un numar de telefon, ce bine ar fi... :P

mOntecOre spunea...

da...m-am tuns...juma'd par :)))

Jaquelline spunea...

Dar si eu m-am tuns... sunt o frumusica :D

mOntecOre spunea...

u oriqm erai o frumusik, si q par si daca o sa vrei vreodata si fara par in cap:))))

With each day of freedom i go deeper in my own cage...