sâmbătă, 13 octombrie 2007

A treia incercare o fi q noroc???

Deci (deci-ul fiind concluzia la tot ce n-am scris pana acuma), ma bate gandu sa imi fac si io blog...[history]=prima tentativa( sub un undercover nick desigur) in care scriu depre lucruri banale (normal) si, si mai normal, despre lucruri generale…a doua tentativa: un blog impreuna cu prietena mea Katrina, acolo postez un entry si mi-ajunge…nu sh de c dar nu am curajul sa scriu despre lucruri si ganduri personale, desi sa fii admirat pt ceea ce scrii si gandesti nu e de neglijat( ca doar hranirea egoului poate insemna riduri in minus), dar in schimb m-am apucat de un sport nou: cititul de bloguri si ca puricele din gazda-n gazda, asa si io, din blog in blog (bine analogia e valabila si cand puricele gaseste un loc calduros…ca si io poposesc mai mult p la unii). Ce vreau sa spun cu asta? Sincer habar n-am. Dar nu ma mai pot opri si cu cat citesc mai multe bloguri dau de oameni din ce in ce mai destepti si care "colcaie" de informatii p care io nici macar nu le-am auzit d’apai sa stiu si q ce se mananca…si cu cat creste admiratia mea pt unii cu atat imi piere chefu sa ma fac ca bloguiesc si io… pai p bune acuma c as mai putea spune io si nu s-a spus deja ..am vazut diferite certuri ca unu il copiaza p altu, ca pe vremea cand bloguia ala celalalt isi sugea suzeta, ca unu are traficu mai mare, ca altu triseaza, ca unu-i jurnalist dar d fapt nu-i etc..adevarul nu-l stiu pt ca poate fi si coincidentza..dar sunt absolut sigura ca desi se va intampla sa zic a nspemia oara un lucru, spus d alti mari intelepti inaintea mea …sigur nu voi fi confundata ca deh! ce-i al meu e al meu.
Si m-am gandit io…de fapt oboseala e d vina acuma(imi amorteste simtu’ autoconservarii si imi trezeste narcisismu)…ca de ce sa nu imi fac blog in care sa comentez tot ce-mi trece prin minte, ca cititori mi-oi gasi (sau daca nu, ma am p mine) si oriqm in majoritatea timpului nu fac altceva decat sa comentez la orice si oricine (comentarii rele/acide normal) si asa daca le mai si postez poate poate nasc si io vreo controversa :)) haha…desi nu e imposibil, cum io comentez la altii sunt pretty sure ca se va gasi si careva sa ma comenteze si p mine..so un comentariu in plus(indif d natura lui) nu strica.

Ma duc sa-mi pierd timpu p blogurile altora in speranta ca voi ajunge sa scriu si io ceva la fel de captivant….sa fie cea de-a treia tentativa reusita??...sa vdm!( sa vedem, sa vedem ce-o sa iasa!) si cu asta am incercat sa imi incropesc interminabila justificare/introducere.

Oricum Multumesc celor care vor trece p aici(din greseala sau nu) si poate vor si zambi la vreuna din maretele mele idei….daca nu un zambet macar o punere pe ganduri –sau o mica strafulgerare(“si daca totusi o avea dreptate?sau “chestia mi s-a intamplat si mie”…daca o fi asa poti sa-mi lasi si un com, macar sa stiu ca nu aberez degeaba…daca tot aberez sa o fac cu folos nu?

5 pareri (bune sau nu):

Jaquelline spunea...

Welcome, dear!

Anonim spunea...

Welcome to the dark side. Have a cookie! :D

nami spunea...

Mm... Pai sunt sau nu eu Katrina?
Succes si multam de pomenire pe aici ;)

mOntecOre spunea...

pai nami Ana e altcineva, era d ajuns doar un click sau o citire a intreg paragrafului...anyway

Smoke spunea...

Pareri personale:
1)Scrie pentru tine si nu te mai gandi ca topicul este deja fumat...apropo nu exista topic care sa nu fi fost tratat de cineva in decursul a 2007 de ani (asta D.C)...si tocmai nota de originalitate pe care o aduce fiecare prin prisma personalitatii proprii va face topicul mai interesant...
2)Bloggingul e o forma de exteriorizare mai mult sau mai putin impersonala...in functie de decizia fiecarui bloger
3)Chiar si daca ai scrie numai pt tine (si nu e cazul :P) e o forma de autocunoastere...si asta nu-ti va aduce decat beneficii...

With each day of freedom i go deeper in my own cage...