miercuri, 21 mai 2008

ASTAZI

a fost o zi lunga(da like the others, are si ea24h i know)...and it ain't over yet. Si in ziua asta asa lunga in care am dormit prea putin, mi-am dat de foarte multe lucruri, again prea multe pentru prea putin somn:D
Stiu ca nu's prima nici ultima, si ca nu se vor gasi solutii din senin daca ma plang aici dar trebuie consemnat neaparat, prin urmare:

-as vrea sa-i anunte cineva pe toti dobitocii/dobitoacele care merg pe strada, ca ar fi frumos sa circule pe partea dreapta ...sa mai aiba loc si alti aiuriti, nu sa astepte sa treaca turma, la kg mele nu ar trebui sa fie o problema sa ma strecor si totusi...

-la unirii in metrou intai se intra si apoi se iese, daca mai este timp, desigur...de asta mi-am dat seama de foarte mult timp numai ca azi am rabufnit la niste dobitoci;

-acum ca a aparut ziarul ring in exemplare destule sa-ti pui si-n cap, ar trebui sa se mai gaseasca si compact, adica luati ring is better, lasati-mi mie compactu':)))

- de mirosuri si alte alea nu mai povestesc ca as risca sa sun ca o placa stricata, anyway am auzit ca deodorantul face rau planetei deci unii chiar sunt preocupati de soarta terrei...good for u guys! si ca bonus here's a news: cei din jurul vostru se curatza mai repede datorita mirosului...again un bine planetei..keep going sau keep the good smell.


Tot astazi (am mentionat deja ca a fost o zi lunga), in drumul meu spre casa, intre doua ture de noapte, cu putine ore la dispozitie, si cu o fata ce numai a om bun si empatic nu inspira, am fost abordata de o babuta, care in dementa ei nu mi-a interpretat corect mimica, abordata de-a lungul a 7 statii,cat merg cu 131, ineinteles. In dorinta mea de a nu fi chiar salbatica, cel putin nu cu ea, ca oamenii in varsta imi inspira simpatie, mila uneori, i-am raspuns la cateva intrebari, si anume ca vin din tura de noapte, ca lucrez la un hotel, atata mi-a trebuit sa imi fac rost de companion de drum. In timp ce eu trimiteam msje cu detalii de la fata locului, a inceput sa imi povesteasca nu stiu ce emisiune, cu un tip care statea si cu mama si cu fiica (pai ce voi de ce sa nu stiti), si ca ea, fiind vaduva, nu a mai avut pe nimeni ca nu a lasat-o fiica-sa, si ca barbatii sunt jigodii, nu toti normal!, si m-a terminat cu o intrebare mortala: "si acolo la hotel tie iti fac avansuri barbatii?"nu ca am ramas masca dar pur si simplu nu stiam cum sa reactionez -e nebuna sa o las in pace sa nu ii rasp-, sau -deja ma exaspereaza sa ii dau vreo replica faimoasa de-a mea-am stat...si am msj-uit in continuare (intrebarea asta nu putea ramane in eter). Mi-a studiat si imbracamintea, dar asta e deja light so god help me...imi cumpar pusca, daca e ceva vreau sa fiu eutanasiata ca dobermanii...orice numai sa nu ajung asa...desi unii batranei sunt simpatici rau si imi place sa vorbesc cu ei.

Tot in drumul meu plin de peripetii in si dinspre munca, se aciuase si un puradel, mai marisor asa, sa mearga cu mine aka foarte aproape de mine, l-am intrebat politicos daca nu vrea sa ne si tinem de mana si daca o umbrela in gura e de ajuns...politetea incepe sa devina punctul meu forte, cine ar fi zis?

Si ca un final apoteotic as putea adauga ca in curand s-ar putea sa am vesti bune, maine trebuie sa predau lucrarea de licenta si ca o zuza ce sunt nu am scris decat vreo jumatate, deci in loc de 4 ani as putea face 5, next one pentru aprofundare, desigur.


Noapte buna.

1 pareri (bune sau nu):

sorin spunea...

Bine aboradata problema cu mersul pe strada si metroul, Compact mai exista? Imi place mai mult decat Ring.

With each day of freedom i go deeper in my own cage...