joi, 6 mai 2010

Fiecare cu patratelul sau

I can't even begin to explain you...
Sunt unii oameni carora si sa vrei sa le explici cu toata bunavointa din lume nu vei putea nici macar sa le trasezi o idee, si daca totusi mai cazi in pacate de astea nu reusesti decat sa realizezi cat de limitati suntem. De educatie, de anturaj, de experiente de viata...si poate si de coeficient.

Ziceam ca e urat sa razi de un om si el sa nu se prinda, there's no more fun. Dar e si mai urat sa vrei sa ajuti, sau sa explici, sa intinzi o mana, si sa vezi ca e in zadar, si apoi sa te gandesti ca esti plin de prejudecati, sa incepi sa rationezi adicatelea, si sa intinzi a naibii mana si sa vezi ca mai bine o foloseai sa te scar.... joci cu ea in nisip, sau in apa...oriunde.

Intr-adevar se acumuleaza frustrari cand nu gasesti oameni cu care macar sa comunici, ca pana la construit e cale lunga, dar inteleg ca nu ar fi bine sa irosesti unele cuvinte, idei, ganduri cu oricine.

Si ne intoarcem la filtrele mele. La sita mea.

As vrea sa trezesc sentimente in oameni. Dar nu orice fel de sentimente...ca la dispret suntem cu totii asi. Ceva de durata. Sau macar sa fiu cu o secunda mai aproape.

1 pareri (bune sau nu):

calatorul spunea...

Dureros titlul acesta. Ca si lipsa de comunicare sau falsa comunicare, aia de circumstanta, aia "sa stam de vorba, sa vorbim, sa spunem cuvinte"...
In ultimul timp sunt atat de constienta de superficialitatea contactelor dintre mine si ceilalti, de piedicile care stau in calea unei discutii normale si calde care sa nu fie conventionale...

With each day of freedom i go deeper in my own cage...