joi, 28 octombrie 2010

In miez de noapte

Inca ma mir si inca ma revolta cat de priceputi suntem in ale simularii: fericire, implinire, interes, entuziasm, principii, prietenie si chiar iubire. Oare suntem atat de goi?

Sa fii cel mai bun prieten si la prima lacrima a mea sa iti iei talpasita din incapere pentru ca doamne fereste s-ar putea sa iti pese sau sa fii atat de futut incat sa iti fie frica de orice apropiere?

Sa porti o discutie atat de interesanta si cand ramanem singuri sa nu poti scoate 2 cuvinte de teama de a impartasi ceva mai mult decat socializarea aia stupida si falsa?


Sa te imbraci frumos la costum si cravata si sa pozezi drept un om civilizat si cand intri in casa ta sa te comporti ca un animal? Da, sunt eu vecina ta de deasupra si se aude. Tot! Asa ca uneori cand imi zici buna ziua imi vine sa iti zic de dulce. Slava Domnului ca imi aduc aminte ca nu sunt eu in masura sa judec....altough I'm like u...and I make mistakes.

Sa pretinzi ca esti de acord si stii ca asa merg lucrurile si sa te conformezi? Yeah that's me and I'm the only one to blame.

Sa mergi inainte si sa reusesti sa stai drept? Cum vine asta sa reusesti sa iti pastrezi valorile cand totul in jur se degradeaza? Ma intreb cati oameni si pe cate degete pot fi numarati cei care sunt in stare sa valoreze pe cineva?, fara alte implicatii, sa te aprecieze si atat. Oare?

Sunt in stare sa ma sui in taxi in pijamale si sa vin daca ma suni si vrei sa vorbim si imi intinzi o portita catre sufletul tau, de ce? Pentru ca astept si eu sa se nasca persoana pentru care as deschide o usa...fereastra. Egoism, narcisism sau defect din fabricatie?

ps: fu ziua ta dar te-am sarbatorit prin pomenire si recitire fara mesaje siropoase gen postari, sa stii:)

5 pareri (bune sau nu):

justuntitled spunea...

nu suntem priceputi dar cautam fericire, implinire, interes, entuziasm, principii, prietenie si chiar iubire cu fiecare pas.. stangaci pana la stangacia insasi!

tu goala?
it`s a fucked up world, a part of mO`s insanidade, in.sanity, light, night..

ai putea rupe a ticket to anywhere?

Anamayana spunea...

Tare frumos scrii tu, pacat ca o faci atat de rar.

Sigur persoana aia s-a nascut. Ramane sa va intalniti-descoperiti ori re-descoperiti dupa masti conventionale puse peste masti protectoare, puse peste cine stie ce alte feluri de masti...

mOntecOre spunea...

Multumesc. Dar daca as scrie mai des eu cu ce m-as mai ocupa in restul timpului? Glumesc, mi-e greu sa ma exprim cand nu ma conformez.

In alta dezordine de idei, chiar nu cred ca s-a nascut, sau poate am eu darul de a ignora. Ironic dar eu chiar caut:)


@just: lasa-ma te rog sa fiu singura incoerenta de pe blogul meu, exprima-te mai clar sa te pot lua in seama:)

justuntitled spunea...

don`t mind me! just talking to myself, oneself, some elf(a)
suntem!atat de goi

dineu cu prosti, tnb, mi.a incurcat putin gandurile.. poate imi va descurca putin cuvintele

poate :)

Rasta Man spunea...

Poate ai avut doar o cadere de calciu :))

Hai ca nu-io iadu ata de negru fata draga, si sa termin cu o vorba de duh: Aia care zic adevaru' intotdeauna o sa duca lipsa de prieteni.

With each day of freedom i go deeper in my own cage...