vineri, 19 noiembrie 2010

Strip it all the way

Uneori imi aleg dorinte stupide si imposibile, parca doar ca sa am pentru ce suferi. Un comportament total normal si incredibil de inteligent, asa nu ma mir ca ma caracterizeaza.

Apare ideea, apare dorinta, apar scenariile, urmeaza ratiunea si ma potoleste, si dintr-o data se trezeste nebunia si uita de orice granita: vreau si imi doresc neaparat, ACUM! Just like a 2year old child who hasn't grow up. Si din pacate abilitatile unui adult nu ma ajuta, nu! nu ma apuc sa realizez planul de atac pentru ca am spus la inceput ca imi concentrez dorinta pe lucruri stupide si imposibile. Da, ma refer la situatii care ar depasi limitele moralitatii, care ar insemna doar satisfactii de moment.

Alteori ma apuc si rationez orice gand si initiativa, pana le fac praf. Atat de bine incat ma asigur sa am grija de curul oricui si deloc de al meu. Ce contez eu? Eu sunt ocupata cu rolul de maica tereza or another living saint. Ma ocup atat de bine rationat, cantarit si respectat incat ma mir ca mai am timp si de altceva.

Da! in lipsa de altceva mai bun ma consolez cu maniera mea de a trai, da! stiu ca tot ce fac si cum procedez e sa ma ajute pe mine sa fiu un |om| bun si da! din cand in cand ma mai apuca cate-o razvrateala cu gust ieftin de post pe blog.

Ieri ma gandeam sa revin si accentuez piticul ala al meu care ma indeamna sa scuip adevarul trist oricui am vreo mica dorinta de a-i spune cate ceva...despre sanatate...un fel de multa sanatate!
Azi ma gandesc ca nu e cazul sa exagerez si nu e neaparat sa imi fac dusmani gratuit.
Maine o sa ma gandesc dar daca pot de ce nu?
ps: in general tot ce nu e text pe acest blog si anume fotografii, video-uri trebuie specificat ca nu au fost inspiratia postului sau nu sunt alaturate cu scop, se mai intampla sa se nimereasca sau sa le ajut eu sa se nimereasca cat de cat.
Si cele insirate pe acest blog sunt posturi/postari si nu articole.

0 pareri (bune sau nu):

With each day of freedom i go deeper in my own cage...