sâmbătă, 2 martie 2013

Dincolo de cuvinte

de ce trebuie sa ies din lumea mea?

e atat de greu sa construiesti relatii, sa dai sens tuturor bucatelelor de viata ce ti se desfasoara ori pe repede inainte ori intr-o amorteala atat de....statica. si sa astepti sensul ala de care se povesteste ala prin batrani ca vine de la o anumita varsta, sau cum frumos ne invata filmele, cartile si viata: dupa mult prea multe pierderi.

 a merge fara directie si a trai fara sens poate fi atat de proaspat uneori, atunci cand nimic nu e in plan si totul se intampla, insa devine atat de demotivant si iti indreapta energia pe cai atat de gresite de cele mai multe ori. Poate de asta, la baza dorintei mele de a citi oameni, sta nevoia de a afla cum o fac ei, cum dau sens si cum se impaca cu propriile ganduri.

 stop fighting against yourself ar fi o metoda I'd say, sau nu mai pluti in deriva. Si iar vine, ca o placa stricata, intrebarea: de ce, pentru ce? for what is worth?


 speaking a dead language.

4 pareri (bune sau nu):

`76ers spunea...

dincolo de cuvinte nu sunt(nu raman) multe.. trust me on that!
(???) who knows?
selena`s language is far from dead!!

Bu-baMajiA spunea...

Montecore, bun gasit!Pentru ca apreciez blogul tau, il citesc cu drag si culeg invataminte sanatoase, iti ofer premiul LIEBSTER despre care gasesti mai multe detalii aici:http://cristinalory.blogspot.de/2013/03/am-primit-premiul-liebster.html O zi frumoasa!

`76ers spunea...

m.am trezit cu un premiu in inbox.
il ofer (se pare ca e transmisibil) pentru ca mai trec cand si cand pe la tine.
detalii de aici: http://dlmarius.blogspot.ro/2013/03/im-very-old-and-very-wrong.html

mOntecOre spunea...

Multumesc pentru premii, dar voi alege sa le sar. Nu-mi pot arata aprecierea decat prin a ma abtine de la orice fel de comentariu legat de aceasta leapsa.

With each day of freedom i go deeper in my own cage...