sâmbătă, 15 martie 2008

Propun inventarea unui sport

cu reguli, cu premii, concurenta sau just4fun, adik pt profesionisti si amatori!

mi-ar placea ...multe bineinteles, dar piticul ce-mi da tarcoale acum este unul care ma bantuie d multa vreme...qm ziceam mi-ar placea sa existe posibilitatea sa mergem la serviciul altora.

sa elaborez: sa merg la serviciul prietenilor mei, sa petrec ziua cu ei si invers...ar fi o posibilitate nemaipomenita sa poti descoperi daca iti place sau nu...iar eu chiar as avea nevoie de asa ceva tinand cont ca la varsta mea inca sunt confuza in ceea ce priveste ce voi face cand "voi fi mare"... stiu! am 22 d ierni, era cazul sa-mi fi dat seama de asta de multa vreme dar...

ar fi util si sa il apreciezi pe cel de langa tine care se plange ca nu mai poate de oboseala, impactul de a-l vedea in actiune ar fi de folos cand el se scuza ca nu poate veni la intalnire..sau ar fi un "sport" bun sa poti aprecia ce faci tu prin comparatie...ca sa nu mai zic de zilele de munca care probabil nu ni s-ar mai parea atat d plictisitoare, sau colegii atat de enervanti si still the same...si of course eu as avea cu cine sa palavragesc toata ziua...hehe chiar credeati ca ma gandesc la binele tuturor??neahh, just mine's.

Bineinteles ca nu as vrea asta non-stop ci doar cateva zile pe luna, cat sa nu ma plictisesc de niciuna dintre variante. Si daca e sa plec de pe taramul realitatii cu toate bagajele ar fi frumos sa am printre prieteni numai modele, vedete si eventual sa merg la munca lor in alta tara, ca deh daca asta e situatia pot sa ma impotrivesc eu daca chiar eu am propus omologarea acestui sport??? nu, binenteles ca nu ar fi very nice of me....si numai cand ma gandesc cate oportunitati, usi deschise/inchise in nas, ar aparea...deci ar fi o idee nu numai buna ci foarte buna caci ai avea sansa sa cunosti si sa te cunoasca lumea, sa iti cunosti prietenii mai bine etc...ideea asta mi-o fi venit pt ca imi place sa merg insotita la ...sa zicem acolo unde merg fetele in card...oare???neahh nu cred... sau poate ca e duminica si io sunt la munca mea, all alone??

Deci tu ai fi de acord sa te insotesc si sa ma insotesti...adica sa ne insotim?(si daca voi continua risc sa para ca stiu sa conjug verbul "a insoti")...so will u???

0 pareri (bune sau nu):

With each day of freedom i go deeper in my own cage...