joi, 12 februarie 2009

Ideea e sa mori de tanar si cat mai tarziu posibil

Ce e prea mult strica, ce e prea putin intarata. Nu stiu daca aiurea dar macar se produce trezirea.

Crezi ca ai trecut peste si ca nu ai experimentat degeaba si ajungi sa te simti si comporti mai rau ca la inceput. Sa te balbai, sa analizezi, sa post-analizezi. Timp pierdut. Resurse imprastiate ...si la final sa concluzionezi pula mea.

In schimb inveti sa te blazezi. Poti invata chiar sa fii prietenul tuturor, si apoi sa convingi ca intentiile tale sunt bune. Sa faci lucrurile doar pentru tine dar sa le postezi ca self-sacrifice. Un pic de manipulare nu strica niciodata. Chiar se preteaza mai bine la atata ipocrizie. 

Convingi lumea ca normalul tau e al normal, daca nu poti, exista oricand cineva mai puternic la a carui parere sa aderi. Poti fii un sclav, si sa gasesti puterea interioara de a pretinde si celorlati aceeasi daruire(sclavagie).

Testezi limitele si la o cotitura decizi ca tu esti cel mai important si te comporti ca atare. Si apoi pretinzi ca esti om. Nu stii inca sa levitezi si mai agati in drumul tau oameni pe care sa ii dezamagesti.

Te indobitocesti din ce in ce mai mult si refuzi sa deschizi ochii. Astfel eviti sa vezi motivele pentru care te-ai schimba.

Te futi cu un retardat (social). Is the best you can get. Desi tu acolo veri dip inside iz very special. O mumie nu e cu nimic mai prejos. Apoi te porti ca si cand tu ai detine fericirea. Cand de fapt iti lipseste curajul. Si nu ma refer la cel de a imbuntati ceva.

Iti pasa. Apoi zici ca iti bagi picioarele si parca doare mai tare decat atunci cand iti pasa.

1 pareri (bune sau nu):

Small Wonders spunea...

deci tocmai ce m-am prins si eu zilele astea de faza cu manipularea... ca e cea mai buna arma, pe care dc inveti cum sa o folosesti... te scuteste de multe nopti nedormite, nervi, dureri de cap etc

With each day of freedom i go deeper in my own cage...