miercuri, 8 decembrie 2010

Era la musica

O zi frumoasa se cunoaste de dimineata..de la 5si10 cand te trezesti. Dupa ce mai stai si motai inca putin si inca putin si apoi te rupi si iesi...in lume. In cazul meu in casa, in the zombie mood.

Iesi apoi din casa si auzi o inaripata facand ditamai galagia de una singura, si pentru ca e o zi frumoasa te apuci si ii tii companie cei cativa pasi cat o mai auzi si mai ales te aude, ca deh fata stie sa cante, si in duet pare-se. Si oricum la ora aia nu e prea multa lume pe strada.

Daca dai de un patruped care te asteapta sa treci tu prima oara printr-un loc pe unde nu pot trece doua "persoane" in acelasi timp te gandesti ca azi nu mai are ce sa se intample ca sa te indispuna.

Ca un facut pe ipod se nimeresc cele mai tari melodii, si pe strada sunt mici stampilute cu indemnul "stop walking, start dancing"... aproape ca iti vine sa faci o pirueta. O pirueta nu am facut dar in pasi dansanti tot am mers.

Muzica exista... mai ramane sa deschidem larg, as zice inima dar e posibil sa ma cred prea poeta si apoi nu suntem inzestrati toti cu asa ceva, canalele receptoare. Ca-n viata, fiecare cum si cu ce poate. Sau ca-n jungla, care poate.

Si acum intru pe ignore idiots mood, macar azi sa incerc nu?

4 pareri (bune sau nu):

Mihai spunea...

eu nu ma trezesc la ora aia nici pentru avioane. poate doar pentru bani, si numai daca sunt disperat!

mOntecOre spunea...

Eu nu ma trezesc pt avioane, nici pt bani, prin eliminare sunt disperata huh?=))
Lasand la o parte gluma eu mai stau putin dupa ce suna alarma, dar tot crunt se numeste ceea ce fac eu:p

Mihai spunea...

pai eu ma scol aleator, verific mailul si ma culc la loc B-) dar sincer acum, daca nu esti persoana matinala te chinuiesti degeaba. inca esti tanara, schimba jobul :)

Anonim spunea...

Hi, i just want to say hello to the community

With each day of freedom i go deeper in my own cage...