duminică, 13 martie 2011

Burnin' my dreams


Mi-e din ce in ce mai greu sa aduc conversatiile din capul meu aici pe blog, nu le vreau aici pentru ca ar fi revelatii ci doar pentru a sta ca dovada ca zbuciumul de azi e o vaga amintire in cateva zile.

Fac ce fac si nu pot sa scriu pentru altcineva, cum ar fi pentru un anume public (mi se propusese candva sa incep sa scriu comercial like), sau poate as putea dar nu aici pe blogul meu. Citesc carti, dar si pe foaie mi-e greu sa transpun ceva daramite aici unde tastez in loc sa astern litere, vad foarte multe filme, as putea scrie recenzii doar ca ar fi o problema ca sunt prea atasata de subiectivismul meu si sunt sigura ca nu e cine stie ce avere, intamplari care sa iste rasete as avea (cu duiumul) doar in fiecare zi "mi se mai intampla cate ceva"....probleme de sanatate, relationale, colegiale, familiale as avea si dintr-astea, reale sau inchipuite (doar sunt fomeie, daca nu am probleme le fac).

De ceva vreme ma joc...si joaca asta a mea devine uneori obositoare, competitiile inexistente sunt si ele enervante. De fapt de cand ma stiu asta fac: ma joc, desi sunt o persoana cu capul pe umeri pentru mine totu-i o joaca si astept ca din moment in moment sa ma cheme cineva sa imi atraga atentia ca e timpul... Cumva constiinta mea incearca sa apara, doar ca ii cant eu frumos sa doarma linistita. nani nani


Si-asa ca cine are norocul sa nimereasca pe aici da de un blog egoist, unde apar posturi scrise pentru mine, cu speranta ca or mai fi si altii care sa inteleaga vreodat' si daca nu...o sa devin eu inteleapta candva...

2 pareri (bune sau nu):

justuntitled spunea...

doar ca ii cant eu frumos sa doarma linistita.. foarte frumos!

vine.. vine primavara, a venit! va fi mai usor, vei iesi mai mult, adica vei uita mai des sa vii acasa devreme, nu? :)

azi am fost la zoo cu un pinguin.. :)

Tomata cu scufita spunea...

Io cred ca lumea ar citi ce scrii, oricat de subiectiv ai scrie. Mai ales ca asta e condimentul care prinde la bloguri. :)

With each day of freedom i go deeper in my own cage...