vineri, 18 martie 2011

Seminar "Dezvoltare unei cariere de succes"

In zilele de 25/26.03, in Bucuresti va avea loc un seminar menit sa acopere cateva dintre nenumaratele dileme profesionale. Incotro s-o iau? Ce imi place? Ce stiu sa fac? Acestea ar fi si intrebarile mele personale, de aceea mi-ar placea sa primesc una dintre invitatiile oferite de catre Stefan Murgeanu aici.

Seminarul va fi sustinut de catre Dr John Schwaiger, pretul seminarului este de 90 ron (50 ron pentru studenti) si notitele de curs si indicatorul de personalitate Myer -Briggs vor fi incluse in pret. Mai multe detalii aici.

Sper ca acest curs (sa imi spuna ce sa fac cu viata mea si cum sa fac bani, eventual cum sa fac bani fara sa depun eforturi) sa se adreseze si sa acopere particularitatile romanilor, si ca sfaturile si directiile indicate sa se adapteze caracteristicilor mediului profesional din Romania. Mai exact sa se raporteze la noi si la dificultatile intampinate in Romania, ca degeaba imi spune cum procedeaza neamtul si care-i cheia succesului la ei daca eu nu am resursele lui.

1 pareri (bune sau nu):

Stefan Murgeanu spunea...

multumesc, ma ocup imediat de blogroll ;) succes :)

With each day of freedom i go deeper in my own cage...