joi, 17 martie 2011

Trecerea in revista

Astazi am sadit o idee...in mine. Am trimis un mail, nu l-am compus in prima forma (aia geniala, proaspata) dar acest mail reprezinta o schimbare din partea mea si se stie ca am alergie la schimbari, in prima instanta.

In general vorbesc si imi prezint sugestiile doar dupa ce imi este castigata increderea, cand concluzionez eu ca merita sa ma implic. Cand vad ca exista oameni care "merg pe burta" ca stil de munca si folosesc resursele pe care le au cu alti oameni pe care ii aleg din diverse motive nepotrivite, mai putin potential si competente, ma supar si eventuala portita pe care voiam sa o deschid va fi ferecata cu atitudinea "de ce sa stric orzul pe gaste".[ Daca nu este evident condamn favoritismele si pentru ca este un post serios in care nu ma rasfat, declar ca ma refer si atunci cand eu sunt cea favorizata, de cele mai multe ori am refuzat si am si condamnat. Pentru ca in asta cred si pentru asta pledez].
Atunci cand intinzi mana si in mod repetat esti lovit cu rigla comportamentul normal este unul refractar....al meu este ca al magarului care se supara pe sat. In continuare cred ca cine (ma) merita e acolo sau va fi unde trebuie.
Atunci cand orzul e imprastiat prin ograda nu voi fi persoana care repara dar voi fi intotdeauna cea care pedepseste. Cred cu tarie ca orice fapta nelalocul ei trebuie pedepsita si ASUMATA. In ceea ce priveste taxatul meu incerc sa slefuiesc modul de expunere si sa ajung sa tranform un repros intr-o critica constructiva. Cel putin acolo unde exista pachete de frustrari. Pe cat posibil, dar din a fi vehementa si acida nu cred ca vreau sa ma opresc.

De astazi voi incerca sa manifest orice idee, fara infranari, o voi face pentru mine si eventual pentru audienta. De astazi am inceput si sa imi spun nemultumirile, nu le mai tin doar pentru mine. Din cand in cand trebuie sa ma mai protejez si pe mine.

ps: mi-e dor de lungi discutii multumitoare, orele trecand in nestire, gesturi dragute, secrete impartasite, prostioare si mari idei....aroma unor intalniri trecute

7 pareri (bune sau nu):

justuntitled spunea...

esti o rasfatata, cred, pari a avea ceva cu animalele, domestice si de apartament (birou sau asa ceva :)) semeni prin ograda (?) sau mai degraba le dai de mancare (e si un calut pe undeva dar probabil e in galop aiurea), da, da cred cu tarie ca esti o rasfatata fata.. si desigur te rasfeti creato!! :) :) carliontato "Burnin' my dreams" ;)

aaa si desigur ai o revista

mOntecOre spunea...

am postat acest blog dupa ce mi-am cremuit mainile si le-am asezat in manusi. Adica am tastat cu manusile pe maini...acum mai crezi ca sunt o rasfatata sau stii sigur?
Da, ma mai rasfat si singura.

justuntitled spunea...

nu stiu ce sa mai cred :-o
si poate ca mai cred, e dreptul trecatorului..

suna a gospodina ;)de fapt.
cum sa aduni insa toti carliontii sub caciula de bucatar? cat de inalta sa fie, oare, oana? si unde e soricelul bclucas? :)

Un oarecare spunea...

Ma scuzati ca ma bag aiurea in discutia asta intima a voastra.
Dar mie finalul articolului mi-a trezit asa niste nostalgie :))
justintitled e stalkeru tau personal? ca am auzit ca orice fata care se respecta are cate unul.

montecore spunea...

Nostalgie? Amintiri frumoase? Si mie linkul cu care te semnezi imi aduce aminte de momente frumoase din trecut. Si da, ca o fata care se respecta I haz it.
De ce nu te semnezi cu numele tau?

Dan spunea...

Buna intrebare. Nu stiu. Uneori ma semnez si cu numele meu.

justuntitled spunea...

domnului.. hrs
domnule hrs ofer stalker bleu cu o rezerva si husa originala si in plus exclusivitate pentru upgrade pe doua vieti si jumatate, aproape moca, nu merita chiar a mentiona un pret, daca mOntecOre te.a trecut in revista si daca o faci sa schimbe degetul cu masca :)

ps. si pe inca jumatate de viata daca mai gasim inca o buna intrebare!? :)
ca doar, ca o fata care se respecta she haz it.

fetele astea...

With each day of freedom i go deeper in my own cage...