sâmbătă, 1 decembrie 2012

Sa radem putin pe seama mea.

Ai mai jos fisa postului, te bagi?:)

Dintre toate semnele zodiacale, Capricornul nu este un om de societate si îi place sã abordeze problemele la modul cel mai serios, chiar dacã astfel devine antipatic. Îi este teamã cã s-ar putea sã fie repins de persoana de sex opus pe care o abordeazã si atunci se retrage mai înainte de a începe flirtul cu aceea persoanã. Pentru el nu are sens sã caute fiinta perfecta, ceea ce conteazã cu adevãrat din punctual lui de vedere este stabilitatea iar idealul este sã obtinã puterea indiferent cât l-ar costa acest lucru.
Într-o relatie
nu se implicã niciodatã cu adevãrat, fiind taciturn si plin de replicii malitioase si nu se poate spune cã o astfel de atitudine poate cuceri pe cineva.
Dacã totusi o persoanã îsi face curaj si înfruntã sloiul de gheatã si reuseste sã treacã dincolo de platosa lui de fier s-ar putea sã descopere un Capricorn pasional, gata sã erupã, precum un vulcan si va avea parte de tot ceea ce înseamnã pasiune, dãruire totalã, sensibilitate, romantism, fiind de a dreptul coplesit.
În ciuda tenacitãtii care-l caracterizeazã, domeniul sentimental este singurul pe care îl abordeazã cu pudoare ca si cum
i-ar fi fricã cã i s-ar putea întâmpla ceva rãu. De aceea de cele mai multe ori preferã solitudinea, desi si aici are o atitudine cel putin paradoxalã, pe de o parte îi este teamã sã se îndrãgosteascã, iar pe de altã parte îsi doreste nebuneste sã iubeascã si sã fie iubit.
Despre el se poate spune cã asteaptã sã fie cucerit pentru cã el nu este dispus sã ia nici o initiativã. Iar pentru a fi cucerit persoana în chestiune trebuie sã fie pasionatã de teatru, muzicã, de artã în general care sã-l provoace la discutii erudite pe diferite teme si mai ales sã se tinã de cuvânt, atunci când promite ceva.
Îl intereseazã starea materialã a partenerului lui, tocmai pentru cã doreste sã se simtã în sigurantã nu pentru cã este materialist.
Evitã persoanele prea patetice care se lasã dominate de emotii deoarece Capricornul este foarte rezervat si se controleazã în permanentã.
Atunci când se îndrãgosteste, nativul se transformã într-o persoanã plinã de tandrete si afectiune, devotatã fiintei iubite, dorind sã fie rãsfãtat, alintat, înconjurat de dragoste.
Atât femeia cât si bãrbatul din zodia Capricornului nu-si pierd timpul cu preludii inutile dupã ei, trec direct la fapte.
Nu au pretentii foarte mari, preferând lucrurile pe care le stiu, nefiind amator de extravagante, cu cât mai simplu cu atât mai bine. Pe nativã nu o intereseazã decât obtinerea propriei plãceri si îi place sã-si domine partenerul, impunând propriile reguli. Pentru ea, sexul este un fel de competitie iar orgasmul premiul pe care trebuie sã-l câstige. Se pricepe sã simuleze plãcerea maximã, chiar dacã, în realitate, este la fel de rece ca un sloi de gheatã!

5 pareri (bune sau nu):

`76ers spunea...

esti sigura? mai degraba as rade cu tine!

esti capricoarna? :)
eu cred ca...
- nu este o societate din care ar merita sa faci parte.
- malitia a fost mereu o dama facila.
- teama, singuratatea si indragosteala sunt asociati in srl cu parti sociale egale.
- rezervele sunt doar in spitalele mari sau pentru cei cu ceva bani.
- controlul inseamna mai nou audit (un domn recomandat este Ezio/Claudia Auditore da Firenze).
- sa nu imi spui ca stii toate lucrurile si nu mai esti amatoare de extravacante ca nu te cred, mOnte.cOre!
- pai tabla inmultirii e doar una, desi e bine sa inveti nu doar pana la zece (recomand Discrete Mathematics si Secrets of Mental Math de la TTC-The Teaching Company)!
- sa nu imi spui ca ascunzi un pinguin sub pijamaua bleu cu pamieri? (Aloha)

eu am ras! tu ai ras cu mine?

mOntecOre spunea...

da, si eu am ras cu tine.

Multam:))

`76ers spunea...

as mai rade putin!
gaseste ceva despre fecioara.. ;)

Mihai spunea...

sunt confuz. Initial credeam ca vorbesti despre mine, desi nu sunt capră-corn, apoi am crezut ca bagi vrajeli si sunt de-astea.

oricum, am ajuns la "plina de tandrete si afectiune, and I was like...

mOntecOre spunea...

Mihai, nono:)

With each day of freedom i go deeper in my own cage...