marți, 13 ianuarie 2009

Yummy


Mama cate de multe sunt....care sa fie norocoasa azi?
Poza am facut-o vitrinei, insa batranelu' a nimerit tocmai bine pentru efect (fairy tell effect). 
Pe aceasta cale va invit sa vizionati pozele mele din Italia, Venetia: http://picasaweb.google.com/mOntecOre86/ItaliaVenetia#
Povestirea abia asteapta sa iasa de la ciorne, saracuta e in standby de prin octombrie cand am fost. Ziceam la un moment dat aici ca nu imi place sa mai postez ceva dupa ce i-a trecut efectul de moment, de aceea o taraganez, insa ea va fi exceptia (sper sa o postez cand inca mai am detalii in memorie..hehe)

9 pareri (bune sau nu):

A-30-something spunea...

Ah, ce frumos, Venetia! E unul dintre orasele pe care vreau sa le vizitez cat de curand. Stiu ca se spune ca e bine sa mergi primavara devreme sau toamna tarziu, cand nu miroase a apa statuta. Dar oricum ar fi, Venetia are un farmec inegalabil, I wouldn't pass the oportunity nici daca ar trebui sa port masca de gaze pe toata durata vizitei :)

mOntecOre spunea...

Un usor miros de peste in rest nimic out of the ordinary...asta am simtit eu (nu cred ca din cauza entuziasmului am ramas cu parerea asta)

brontozaurel spunea...

ah, vitrina cu bunatati :) intr-adevar... yummy!!!

Dan spunea...

iete link la pozele hartistice. frumos ce sa zic. gondolierii cum erau?

Unknown spunea...

ce imi place rochita aia gri.... :X

mOntecOre spunea...

vitrina+pozele+rochitza = :X

Anonim spunea...

Poate ar trebui sa trec peste faptul ca prima mea prietena mi-a dat papucii dupa ce s-a intors dintr-o excursie din Venetia si sa nu-i mai port pica orasului ca prea e frumos :)
C.

mOntecOre spunea...

E frumos din poze. E frumos si pe viu. Insa nu iti poate deschide intr-atat mintea incat sa te faca sa revii in tara cu ganduri de dat papuci/botine sau mai stiu eu ce. Oricum uraste-o pe ea lasa orasul in pace:)

Anonim spunea...

Hai ca asteptam.

With each day of freedom i go deeper in my own cage...