sâmbătă, 21 februarie 2009

Old stuff, recent seen

pfoai doamne...cam atat pot zice. cert este ca am aflat 2 secrete: de ce merg femeile in turma la toaleta, cel putin intr-un club, si de ce suntem considerate specia rea. Pai daca merg impreuna masculii trebuie sa se resemneze si sa le astepte astfel ca nu pot merge in acelasi timp cu ele, si prin urmare nu vad mutante. Inteleg ca vrei sa te dai cu fond de ten, no problem daca stii sa o faci, vrei un ruj pentru buze senzuale, dar have mercy pentru cei not that kewl, lasa dracu rozul ciclam pt bot, lasa spatula pentru ten, verifica-te acasa in oglinda..eu stiu ca negru subtiaza dar nu face sa dispara...sunculita aia atarnata nu a disparut, zau.


Al doilea: suntem atat de rele, invidioase etc etc pentru ca ne este dat sa vedem crudul adevar la lumina.

A da, remarcile astea nesimtite ma caracterizeaza mereu insa le mai tin si pentru mine, din cand in cand.

5 pareri (bune sau nu):

Dan spunea...

1.io credeam ca merg ca masculii, sa faca incrucisat... sa se faca surori de sange, ceva de genu, un ritual secret al cluburilor...
2. nu doar sunteti considerate specia rea. chiar sunteti specia rea :P :)))))

Unknown spunea...

hihihihi, lasa, lasa ca e bine ca le zici, mie imi vine unoeri sa le zic direct in fata la cate-o pitipoanca, da mi-e ca plec de-acolo cu un ochi vanat:))

mOntecOre spunea...

si nu e bine sa plecam noi mai "machiate" decat ele nu?

Unknown spunea...

claaar nu, ca poate n-avem demachiant pt vanatai la noi si-atunci ce dracu facem?? pluis ca astea stii ca umbla in "turma":))

mOntecOre spunea...

si daca mai si sponsoru cu ele am dat de dracu...el nu o vazu la lumina

With each day of freedom i go deeper in my own cage...