luni, 6 aprilie 2009

Meniu de Paste

Well anul asta va fi o persoana in minus, nu asistam la cine stie ce mari mese in familie insa o grupare tot reuseam sa scoatem. Mai putine portii.

In ultima vreme asist la faptul ca ma indepartez putin cate putin de anumite persoane, si imi pare bine. Meniu de paste pentru anul acesta: scarba, scarba din ce in ce mai mare fata de persoanele care pentru interesul lor se transforma in cei mai buni prieteni. Nu stiu daca exagerez eu, nici nu stiu daca este vorba de principiile mele insa nu vreau sa am in preajma asemenea oameni. Rationamentul este simplu: daca pe ala pe care il urai din toti rarunchii ai ajuns sa il pupi in cur ce imi garanteaza mie ca cu mine esti sincer? Prea mare efortul din partea sa give a damn. Si apoi valoarea de 2 bani nu imi pare rentabila.

Si nestiind sa procedez altfel, ma voi sustrage finut. Pentru ca da si eu sunt o ipocrita si nu ma mai intereseaza sa discut, nu ma mai intereseaza sa repar.

Sufar...de multe, astfel ca la masa mea de paste, vor fi multe oua, si de asemenea cozonac, piticii mei avand cu ce sa se delecteze:

"Nu ma enerveaza cand altcineva imi vb de problemele lui, ma bucur de increderea acordata, ma enerveaza cand ma asfixiaza cu problemele lui, ma face sa cred ca eu nu contez, cand o tine pe a lui si nu se opreste sa respire..si nu vede altceva decat pe el...simt ca nici nu mai merita sa ii spun ceva(vreodata), da si inca nu imi dau voie...sau poate mi-as da daca as intalni persoane care mai au si pe altcineva in universul lor decat pe ele insele.

Stii ce? daca tu nu ma vezi apai ca nici nu voi mai avea vreodata nevoie sa ma vezi. Sufar de multe sindroame:)"

La Inviere mergeam in fiecare an, nu sa asist la slujba, ca nu ma consider un ortodox convins, dar anul asta nu mai vad rostul. Putina iluminare? Got plenty, thanks.


Asadar, imapchetati totul frumos, gasiti motive, nu-i bai, ca fiecare filtram dupa posibilitati, insa eu dorm numa bine noaptea.



4 pareri (bune sau nu):

Lore spunea...

sugestie : incepe sa spui " Nu, multumesc!"

marian spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Me and Bro spunea...

Mi-ar placea sa te stiu mai bine... Chiar ma intristez cand vad ca ai suparari.

mOntecOre spunea...

Imi pare rau:) Nu sunt suparari, sunt doar mici izbucniri, supararile le tin la caldurica:)

With each day of freedom i go deeper in my own cage...