marți, 3 iulie 2012

conflict de simtuiri

Stiu ce cred. Insa nu ma lamuresc daca ce cred coincide cu ce simt. Si pana nu ma prind, voi pluti in nestire. Mi-e teama sa nu tot caut in altii tot ce ar fi trebuit sa caut in mine. Si parca pana nu  gresesc nu ma vad desteptandu-ma. Poate nici atunci :) si poate in mine nu e, de aia nu caut. No love motherfuckers.


Cand sufar din cauza mea am puterea (teoretic) sa schimb ceva. Asta ar fi explicatia pentru care ma incapatanez sa sufar pentru altii. De asta ii las sa intre pana in hol. Sa sufar ca nu se sterg pe picioare. Din pacate sau din fericire, accesul mai departe este strict interzis.
Me imagino dentro de tu piel.

Cand eram mica mereu credeam ca este imposibil sa ajung la sufletul cuiva. Nu stiam ca de fapt realitatea mea de azi ma face pe mine sa fiu inalcanzable.

[randuri pescuite din valtoarea gandurilor - coerenta ar fi prea mult si pentru mine] ps: that song could easily be about me, but then again who isn't?

5 pareri (bune sau nu):

`76ers spunea...

dar de ce no love
dar de ce motherfuckers
?
..
pana in hol e bine (!?)
holul este afara sau inauntru
pai a plouat sau ploua sau ai o pereche in plus papuci de casa.. asta nu ar suna a interzis ;)

forbid or tabu?
nice to find you

mOntecOre spunea...

pentru ca asa zice eminem

holul e inauntru, nu sunt inca sociopata.

forbid and tabu.

Mihai spunea...

fiecare crede ca e special si ca are multe fațete care nu sunt percepute de oameni, facandu-l oarecum frustrat de nedreptatea pe care o traieste. guess what? cu totii suntem la fel si nimic n-o sa se schimbe niciodata, nimeni n-o sa stie cum e sa fii tu, cel mult poti sa gasesti pe cineva care se obisnuieste cu toate tampeniile tale si le tolereaza. conexiuni sufletesti sunt, probabil, imposibile

mOntecOre spunea...

wow, big slap. Da, asa e:) Insa faptul ca si eu constientizez trebile astea nu ma face sa ating intelepciunea de a nu ma mai zbate ca pestele pe uscat. Nu pot sa zic ca mi-e usor sa recunosc dar da, tanjesc dupa conexiuni si nu pot sa accept ca sunt imposibile, poate doar cu mintea. Iar asta cu gasit pe cineva care sa tolereze e pusa gresit, cand vorbesti de tolerat e deja alta mancare de peste. Adica sunt si exemple de oameni care sunt intr-un alt stadiu de relationare, nu doar sa se suporte.

Mihai spunea...

sunt. dar cred (nu sunt sigur, cred) ca incepi sa tii la o persoana, poate chiar sa iubesti, bazandu-te pe imaginea pe care ti-ai format-o in mintea ta. de-aia multe foste cupluri se urasc reciproc, dupa ce la un moment dat si-ar fi baut apa din... stii tu. pentru ca la unele lucruri trebuie sa inchizi ochii, si cele la care nu poti sa faci asta iti sunt ascunse - pana cand ies la iveala intr-un mod urat.

eu nu sunt bitter, n-am trecut prin despartiri urate :) doar sunt adeptul filosofiei: hai sa ne distram, ce-o fi o fi.

With each day of freedom i go deeper in my own cage...